Voetbal4u.com

Nieuws Dieven slaan hun slag bij hotel Uruguayanen

De selectie van Uruguay wachtte na het gelijkspel tegen Frankrijk een zeer onaangename terugkomst in het hotel in Kaapstad.

Nadat Uruguay eerder op de avond niet verder kwamen dan 0-0 tegen Frankrijk bleek bij terugkomst dat dieven hun absentie bij het spelershotel hadden opgemerkt. Zij namen 12.000 dollar mee.

De kamers van Ernesto Rodriguez en Daniel Marotta waren opengebroken. Rodriguez werd ontvreemd van 4.000 dollar en Marotta zag dat 8.000 dollar verdwenen was. De Zuid-Afrikaanse authoriteiten hebben inmiddels een onderzoek ingesteld.

Uit videobeelden zou blijken dat een lid van de Uruguayaanse delegatie bij de diefstal betrokken zou zijn. Eerder werden ook buitenlandse journalisten beroofd voorafgaand aan het WK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.