Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Inter moet wellicht alle gewonnen prijzen inleveren

Internazionale moet wellicht alle prijzen die het dit seizoen heeft gewonnen inleveren. De reden: Diego Milito en Thiago Motta hebben gespeeld met een ongeldig contract.

Het duo kwam bij aanvang van het afgelopen seizoen van Genoa naar Giuseppe Meazza. Milito ontpopte zich als een doelpunten-
machine en leverde met twee treffers in de Champions League-finale tegen Bayern München een uiterst grote bijdrage aan het winnen van de grootste prijs in het Europese clubvoetbal. Motta was een vaste waarde op het middenveld van de ploeg die onder leiding van coach José Mourinho ook de landstitel en de Coppa Italia won.

De overgang van Genoa is echter volgens de Italiaanse bond (FIGC) niet rechtsgeldig. Paolo Cordi, woordvoerder van de bond, meldt dat Enrico Preziosi, preses van Genoa, de transfer fiatteerde maar daarvoor niet de benodigde vergunning had.

De voorzitter en zijn collega van Internazionale, Massimo Moratti, moeten zich in juli verantwoorden voor het sporttribunaal in Rome. Cordi zei daarnaast dat er zelfs een kleine mogelijkheid bestaat dat de Milanezen hun behaalde prijzen moeten inleveren en per direct worden teruggezet naar de Serie B.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.