Voetbal4u.com

Duitsland HSV wil transfervrije Ballack vastleggen

HSV wil Michael Ballack overnemen van Chelsea. De middenvelder krijgt geen nieuw contract aangeboden bij de Londenaren.

Hamburger Abendblatt meldt dat de Noord-Duitsers zich reeds hebben gemeld bij Ballack, die wel oren zou hebben naar een overgang naar Hamburg. De hoge salariseisen van de geblesseerde Duitser kunnen echter een struikelblok vormen, want Hamburger Morgenpost weet te melden dat de spelmaker vijf miljoen euro per jaar wil opstrijken.

Na een elfjarige periode in Duitsland vertrok de inmiddels 33-jarige Ballack in de zomer van 2006 naar Chelsea. Na een vierjarig dienstverband in Londen loopt zijn contract ten einde en lijkt een terugkeer naar Duitsland aanstaande. Voorheen kwam de routinier uit voor Bayern München, Bayer Leverkusen, 1. FC Kaiserslautern en Chemnitzer FC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.