Voetbal4u.com

‘Jan Poortvliet nieuwe trainer van Telstar’

Telstar presenteert aankomende dinsdag  Jan Poortvliet als nieuwe trainer. De oefenmeester was al eerder werkzaam bij de club uit Velsen-Zuid. In het seizoen 2004/2005 haalde hij een periodetitel met Telstar.

Ook afgelopen seizoen had Poortvliet succes door zich met FC Eindhoven te plaatsen voor de nacompetitie. Na zijn eerste periode bij Telstar was Poortvliet ook nog werkzaam bij Helmond Sport en in Engeland bij Southampton. Poortvliet wordt bij Telstar de opvolger van Marcel Bout, die komend seizoen als scout aan de slag gaat bij Bayern Munchen.

Bout nam de functie halverwege het afgelopen seizoen over van Edward Metgod, die werd ontslagen bij Telstar. De naam van Poortvliet werd al langer in verband gebracht met Telstar. Alleen de vergoedingssom aan Eindhoven, waar hij een doorlopend contract had, moest nog worden geregeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *