Voetbal4u.com

Frankrijk Olympique Marseille meldt zich voor Bryan Ruiz

Olympique Marseille heeft zich bij FC twente gemeldt voor Bryan Ruiz.

Ruiz gaf eerder al aan dat hij niet van plan is om ook na de zomerstop bij Twente te blijven. Een vertrek naar de Europese top geldt voor hem als de voorkeur, maar ook als een grote mogelijkheid. De Spaanse nummer drie Valencia, dat geld putte uit een transfer van David Villa naar FC Barcelona, wordt al weken gelinkt aan de Costa Ricaan.

Marseille wil naar verluidt tien miljoen euro neertellen voor Ruiz. In een clausule liet de spits echter opnemen dat hij voor minimaal vijftien miljoen euro mag vertrekken bij Twente. De tukkers namen hem afgelopen jaar nog over van het Belgische AA Gent.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.