Voetbal4u.com

Eredivisie Kivuvu vertrekt naar CFR 1907 Cluj

Dominique Kivivu zet zijn carriere voort in Roemenie. Hij gaat spelen voor de kampioen Cluj.

“Sportief gezien is dit een geweldige stap”, aldus Kivuvu op de website van SEG International. “Cluj speelt komend seizoen namelijk in de Champions League. Voor een voetballer is dat een ultiem podium. Met NEC heb ik in de UEFA Cup gespeeld en daarnaast ben ik voor de nationale (jeugd)selecties van Nederland en Angola in internationale wedstrijden uitgekomen. Dat zijn fantastische ervaringen geweest.”

“Hopelijk kan ik daar met Cluj een goed vervolg aan geven.” Kivuvu speelde 75 Eredivisiewedstrijden voor NEC en kwam 12 keer uit voor Stormvogels Telstar in de Eerste Divisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.