Voetbal4u.com

Duitsland Eljero Elia staat open voor transfer

Eljero Elia staat open voor een vertrek bij HSV. De aanvaller vindt het jammer dat hij in Duitsland niet op zijn favoriete positie op lins kan spelen.

HSV eindigde dit seizoen als zevende en greep daarmee naast deelname aan Europees voetbal. “We hebben helemaal niks”, zei Elia (23) tegen FCUpdate.nl. “Heel jammer, want het is mijn droom om in de Champions League te spelen. Bij HSV kan dat niet. Of ik blijf? Dat zien we na het WK wel. Ik sta voor alles open.”

Een andere reden voor Elia om eventueel te vertrekken is dat hij in Hamburg weinig op zijn favoriete positie, links voorin, kan spelen. “Daar speelt Marcell Jansen, een publiekslieveling. Die gaat de trainer er echt niet uithalen. Het is een Duitser, daar kan je niet van winnen. Omdat hij op links staat, heb ik dit seizoen op rechts gespeeld, in de spits, op het middenveld…eigenlijk overal waar ik níet wil staan. Ik speel het liefst op links, dat heb ik bij de clubleiding van Hamburger SV ook aangegeven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!