Voetbal4u.com

Sparta wil Cecilio Lopes

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Sparta wil zich versterken met spits Cecilio Lopes. Hij moet de opvolger worden van Rydell Poepon die waarschijnlijk naar Turkije vertrekt.

Naast Poepon denkt Sparta ook Kevin Strootman kwijt te raken: de middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Twente en de clubs lijken elkaar te gaan vinden in een transfersom van 500.000 euro. Eerder verkocht Sparta Nick Viergever en Erik Falkenburg al aan AZ.

Er gaan dus de nodige spelers weg, maar Jan Everse wil dan ook nieuwe krachten halen. De 31-jarige Lopes is in beeld: hij is momenteel transfervrij en speelde eerder voor Excelsior, FC Dordrecht, FC Volendam en SC Heerenveen. Vorig jaar kwam hij uit voor FC Zwolle.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *