Voetbal4u.com

Spierscheuring voor Jon Dahl Tomasson

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Jon Dahl Tomasson heeft gisteren tijdens het duel Denemarken – Japan een spierscheuring opgelopen. Dit gebeurde toen hij een penalty nam.

“Dit was mijn laatste WK. Misschien kan ik nog een EK meemaken”, vertelt hij. “Maar dat moet ik eens goed overdenken, want je moet wel realistisch blijven. We hadden hier de verwachting om deze groep te kunnen overleven, al waren het allemaal tegenstanders waar je ook allemaal van kunt verliezen. Na de 1-0 liepen wij achter de feiten aan en toen het na een halfuur 2-0 werd, wisten we eigenlijk al dat het voorbij was”, sluit de aanvaller af.

Denemarken is derde geworden in Groep E, waardoor de Denen niet door gaan naar de volgende ronde. Nederland en Japan zullen als eerste en tweede van de groep het in de achtste finales opnemen tegen Slowakije en Paraguay.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *