Voetbal4u.com

Michael Ballack naar Bayer Leverkusen

Michael Ballack zet zijn carriere voort bij Bayer Leverkusen. Hij komt transfervrij over van Chelsea.

Ballack is in zijn nopjes met de transfer. “Met mijn transfer naar Bayer is de cirkel rond. Ik heb hier al een hele mooie tijd gehad, waar ik graag aan terugdenk. Dat is van groot belang geweest voor mijn besluit om weer bij Bayer te gaan voetballen”, aldus Ballack. In de periode 1999–2002 was de Duitser al actief bij Leverkusen. In die tijd werd hij tweemaal vice-kampioen (2001, 2002). Daarnaast werd in 2002 ook de Champions League-finale bereikt. Destijds verloor Leverkusen met 2-1 van Real Madrid.

Volgens Bild gaat de Duitser rond de zes miljoen euro per seizoen verdienen. De club troeft Wolfsburg af, dat volgens verschillende media een hoger salaris bood. Ook een aantal Engelse clubs volgden Ballack nauwlettend, maar de middenvelder gaf de voorkeur aan een terugkeer naar zijn vaderland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *