Voetbal4u.com

Duitland en Argentinië door naar de kwartfinale

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Duitsland en Argentinië zullen elkaar ontmoeten op 3 juli in de kwartfinale van dit WK. Beiden ploegen hebben met hun winst een hoop polemiek teweeg gebracht.

Engeland is ontdaan door een onterecht afkeurd doelpunt en Mexico door een treffer van Tevez die overduidelijk buitenspel stond.

Duitsland begon overtuigend door al snel op 2-0 te komen. Engeland vocht zich knap terug, komt op 2-1 en was het tweede doelpunt van Lampard toegekend was het 2-2 geweest en hadden we een andere wedstrijd gezien. Duitsland kon het zo op de tegenaanval makkelijk afmaken al deden ze dit zeer gedegen en accuraat.

Argentinië kwam door een buitenspeldoelpunt op voorsprong. Mexico speelde goed en maakte het de Argentijnen lastig met enkele fraaie poeiers van afstand. Door een verkeerde terugspeelbal van één van de Mexicaanse verdedigers was het makkelijk scoren voor doelpuntenkanon Higuain. In de tweede helft wordt het 3-0 door een prachttreffer van Tevez.
Mexico komt nog op 3-1 maar het mocht niet baten voor de Noord-Amerikanen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *