Voetbal4u.com

Suk is ook een beetje voor Uruguay

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Hyun Jun Suk zal zaterdag met speciale belangstelling voor de televisie zitten. De Zuid-Koreaanse spits van Ajax wil dolgraag zijn land in actie zien tijdens de achtste finale van het WK. Voor Suk is de wedstrijd extra bijzonder omdat Uruguay de tegenstander is. Met een schuin oog zal hij de verrichtingen van zijn Ajax-collega’s Suarez en Lodeiro in de gaten houden.

Ik ben een Koreaanse jongen, dus het is logisch dat ik voor Korea ben. Toch hoop ik uiteraard ook dat Suarez en Lodeiro het goed doen. Ik zal zaterdag ongetwijfeld de enige Ajacied zijn die niet voor Uruguay is. Maar aan de andere kant: ik zal waarschijnlijk ook de enige Koreaan zijn die stiekem toch een beetje zal juichen als Suarez of Lodeiro scoort.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *