Voetbal4u.com

Frankrijk Stefan Babovic is werkloos

Oud Feyenoord-huurling Stefan Babovic is werkloos. In overleg met FC Nantes is besloten om de onderlinge samenwerking te beëindigen.

De 23-jarige Babovic kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Feyenoord, waar hij in tien wedstrijden één keer scoorde. De Rotterdamse club liet al weten de optie tot koop niet te willen lichten.

Ook Nantes heeft geen behoefte aan de aanwezigheid van de Servische middenvelder, die in Frankrijk nog een contract tot medio 2011 had. Daarom is in onderling overleg besloten om de papieren te verscheuren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook