Voetbal4u.com

Italië Luca Toni naar Genoa

Luca Toni zet zijn carriere voort bij het Italiaanse Genoa.

“Luca Toni is bijna speler van Genoa. Zijn presentatie zal donderdag plaatsvinden”, meldt de club op haar officiële website. “Beide partijen zijn tevreden met de overeenkomst en we wachten op Luca’s eerste woorden als speler van Genoa. Welkom Luca.”

De Italiaanse oud-international speelde het afgelopen haar jaar op huurbasis voor AS Roma, maar was eigendom van Bayern München. Hier vertrekt hij door een conflict met trainer Louis van Gaal. Hij speelde het grootste deel van zijn loopbaan bij Fiorentina.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.