Voetbal4u.com

Dunga geeft kritische Cruijff een standje

De Braziliaanse bondscoach Dunga ligt niet wakker van de kritiek van Johan Cruijff op het spel van zijn ploeg. Cruijff zei deze week dat hij ‘geen geld zou betalen om een wedstrijd van Brazilië te zien’ en dat de Zuid-Amerikanen een ‘schande voor het WK zijn’ vanwege hun defensieve, bijna on-Braziliaanse, manier van spelen.

“Als meneer Cruijff geen geld wil betalen om deze wedstrijd te zien, is dat prima. We leven in een democratie, iedereen mag zijn eigen keuzes maken. Maar ik geloof dat hij sowieso nooit hoeft te betalen voor een kaartje”, zei de bondscoach smalend tijdens een persconferentie in Port Elizabeth, één dag voor de kraker tussen Brazilië en Nederland in de kwartfinale van dit WK. De coach voegde er aan toe het een ‘beetje raar’ te vinden dat Cruijff kritiek heeft op zijn elftal. “Maar aan de andere kant: mijn opa zei vroeger ook dat het voetbal in zijn tijd beter en leuker was.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *