Voetbal4u.com

Alderweireld mondeling akkoord met Ajax

Toby Alderweireld is mondeling akkoord met Ajax over een nieuwe verbintenis.

Vrijdag worden de laatste details van de onderhandelingen besproken, waarna Alderweireld zijn handtekening zet. De contractduur blijft vooralsnog ongewijzigd. Hij staat daardoor nog steeds tot medio 2014 onder contract bij Ajax, dat hem wil behoeden voor een vertrek in de huidige transferperiode.

De 21-jarige Belg maakte in het seizoen 2008/09 zijn debuut in het eerste elftal en sindsdien ging het snel. Hij groeide afgelopen seizoen uit tot een vaste waarde in de equipe van trainer Martin Jol. Tot dusver kwam hij tot 36 competitieduels in het shirt van Ajax. Ook kreeg hij zijn eerste speelminuten bij het Belgische nationale elftal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *