Voetbal4u.com

Atouba tijdelijk terug naar HSV

Thimothee Atouba is tijdelijk terug in Hamburg. De verdediger van Ajax heeft van de clubleiding toestemming gekregen om te revalideren bij zijn oude werkgever. Dit weet AjaxNetwerk te melden.

De Kameroener is herstellende van een knieblessure. Atouba onderging een maand geleden een kijkoperatie voor de kwetsuur. Mede door het blessureleed kwam de 28-jarige verdediger slechts twee keer in actie voor de Amsterdamse werkgever.

Atouba maakte na vier seizoenen in Duitsland de oversteek naar het westen. Martin Jol kende de 42-voudig international van Kameroen nog uit zijn tijd bij HSV. De verdediger had door de blessure tot op heden niet de kans om zich te bewijzen, waardoor Vurnon Anita inmidels de linksbackpositie bezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *