Voetbal4u.com

Knieblessure voor Joris Mathijsen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Joris Mathijsen was vrijdag blij met de overwinning op Brazilië in de kwartfinale van het wereldkampioenschap voetbal. De verdediger hield echter een wat ander gevoel over aan de 2-1-zege dan de meeste van zijn ploeggenoten. In de warming-up raakte de centrale verdediger geblesseerd. ,,Ik maakte een sprong en voelde daarna een stekend gevoel in mijn knie. Elke stap deed pijn.”

Mathijsen probeerde het nog wel. ,,Ik ging naar binnen en daar probeer je er nog alles aan te doen. Maar als je merkt dat het niet gaat, moet je zo professioneel zijn om te zeggen dat je niet kan spelen. Mijn wereld stortte even in. Hier heb je alles voor gedaan. Alles valt even in duigen.”

André Ooijer nam de plek van Mathijsen over. ,,Dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen”, aldus de verdediger, die weg moest bij PSV. ,,Ik kon nu laten zien dat ik niet mee ben voor de gezelligheid.”

Ondanks de achterstand bij rust had Ooijer niet het idee dat Nederland zou verliezen. ,,Ik voelde dat het geloof er was. We hadden allemaal zoiets van: deze pot pakken we.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *