Voetbal4u.com

Eredivisie Huntelaar: ‘Robben hoorde me niet door het geluid van de vuvuzela’s’

Klaas-Jan Huntelaar en Arjen Robben hadden in de slotminuten van het duel Nederland – Brazilie de kans om de wedstrijd te beslissen. Helaas had het tweetal teveel tijd nodig.

“Ik had het gevoel dat we alleen stonden”, zei Robben aan Novum. “Ik hoorde niet wat Huntelaar riep.” Huntelaar begreep ook niet waarom zijn teamgenoot zoveel tijd nodig had. “Ik wilde eerst zelf schieten, maar de bal was al bijna bij de achterlijn. Daarom nam ik hem aan en legde terug op Arjen. Die nam de bal eerst aan”, analyseerde Huntelaar de situatie in de slotfase van het duel.

Doordat Robben teveel tijd nam konden de Brazilianen ingrijpen. “Ik vroeg al na de wedstrijd: ‘Wat was dat, waarom schoot je niet ineens?’.” Het coachen van Huntelaar had daarna geen zinLaat een reactie achter

Your email address will not be published.