Voetbal4u.com

Hoofdnieuws “Suárez en Van der Wiel klaar voor Barça”

Luis Suárez en Gregory van der Wiel zouden in theorie al de overstap naar FC Barcelona kunnen maken, althans dat denkt Gabri. De oud-middenvelder van Ajax sprak lovende woorden over het duo tegenover El Mundo Deportivo. De speler van Umm-Salal speelde een aantal jaar geleden zelf voor de Catalanen en hoopt dat zijn voormalig ploeggenoten er ook ooit aan spelen toekomen.

“Gregory is een jonge knaap die onder Ten Cate debuteerde”, begon Gabri zijn betoog. “Op het begin begon hij nog als centrale verdediger, maar toen Jaap Stam kwam ging hij al snel naar de rechtsback-positie. Ik heb hem zien groeien en hij is nu helemaal klaar voor een grote club. Bovendien, Gregory is helemaal gek van Barcelona, net als Luis Suárez.”

De kwaliteiten van aanvoerder Suárez staan helemaal buiten kijf voor Gabri. “Luis is met zijn 22 jaar al de belangrijkste speler van Ajax”, vervolgde de Spaanse routinier. “Sinds hij captain is, is hij enorm gegroeid. Suárez scoorde 37 doelpunten in Nederland en Europa, dat zegt wel iets. Barcelona zou de ideale club voor hem zijn. Guardiola kan hem meer leren dan ergens anders.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.