Voetbal4u.com

Huntelaar in belangstelling van Olympique Marseille

Klaas-Jan Huntelaar staat in de belangstelling van Olympique Marseille. De Franse club zou diep in buidel willen tasten voor de spits, AC Milan zou zo’n vijftien tot achttien miljoen euro willen hebben voor de international.

Bij de Italiaanse club had Huntelaar langere tijd geen basisplaats. Voor de spitspositie moest hij Pato en Marco Borriello voor zich dulden. Aan het eind van het seizoen speelde de Achterhoeker als rechtsbuiten nog wel enkele wedstrijden, maar het lijkt er op dat hij graag naar een club wil vertrekken waar hij wel op zijn favoriete positie, in de punt van de aanval, kan spelen.

Landskampioen Marseille wil zich graag versterken met enkele spelers om zo mee te kunnen strijden om het kampioenschap in Frankrijk en in de Champions League. Naast de Franse club is ook Fenerbahçe geïnteresseerd in de diensten van de
26-jarige speler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *