Voetbal4u.com

Italië ‘Milito tekent voor het leven bij Internazionale’

Diego Milito verbindt zich volgens zijn zaakwaarnemer Fernando Hidalgo voor de rest van zijn loopbaan aan Internazionale.

De 31-jarige aanvaller tekende eerder al bij bij de meest succesvolle club van het afgelopen seizoen. Met Inter won Milito de Champions League, de Italiaanse landstitel en de nationale beker. Mede door belangrijke treffers van de Argentijnse spits waren de Italianen nagenoeg onverslaanbaar in het voorbije seizoen.

De clubleiding wil Milito daarom extra belonen voor zijn goede prestaties. “We zijn dichtbij een akkoord over een nieuw contract. We hebben dinsdag een afspraak om verder te praten”, verklaart Hidalgo tegen Sky Italia. “Milito is erg blij en wil de club bedanken. Dit wordt een contract voor het leven.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.