Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax en Bayern Munchen akkoord over Van der Wiel

Ajax en Bayern Munchen hebben een akkoord bereikt over de transfer van Gregory van der Wiel. Dit weet VI te melden.

De 22-jarige Van der Wiel mag zich door een sterk WK in de belangstelling verheugen van verschillende Europese topclubs. Bayern lijkt de strijd om de handtekening van de rechtsback te winnen, al zit de club van trainer Louis van Gaal voorlopig nog wel in de wachtkamer. Van der Wiel, die voor drie jaar kan tekenen in München, heeft het laatste woord en neemt pas na het WK een beslissing over zijn toekomst.

Bayern heeft inmiddels al wel een akkoord met Ajax over de transfervoorwaarden. Der Rekordmeister wil naar verluidt zeventien miljoen euro overmaken naar Amsterdam. Bij elke nationale titel komt er nog één miljoen bij, terwijl een Bayern-winst van de Champions League Ajax nog eens drie miljoen euro extra oplevert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.