Voetbal4u.com

Italië ‘Inter ontvangt bod van 35 miljoen euro voor Sneijder’

Internazionale heeft een bod van 35 miljoen euro ontvangen op Wesley Sneijder. Manchester United wil de kleine spelverdeler vastleggen.

Ondanks het bod van United wil Inter het contract verlengen van de Nederlander. Volgens de zaakwaarnemer van Sneijder, Søren Lerby, zullen club en speler na het wereldkampioenschap praten over een nieuw contract. Zijn huidige contract loopt af in 2015.

Volgens Inter-voorzitter Moratti heeft de club Manchester interesse in de spelmaker, maar wil de Italiaanse club hem niet laten gaan. “De interesse van Manchester United is zeer serieus, maar het bod kan mij niet bekoren. Momenteel volg ik Sneijder op het WK en zal dat de komende jaren ook bij Inter blijven doen. Ik heb nog geen goed bod gehad voor een speler. We zullen zien.”

Naast Sneijder wil United ook Balotelli overnemen van de Italianen. Moratti heeft echter een prijskaartje van 36 miljoen euro aan de aanvaller gehangen. Naast United zou ook aartsrivaal Manchester City het negentienjarige talent aan de selectie willen toevoegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.