Voetbal4u.com

Kjaer maakt overstap naar VfL Wolfsburg

Simon Kjear speelt de komende vier seizoenen voor het Duitse VfL Wolfsburg. Zowel Palermo als Wolfsburg heeft dat gemeld op de clubwebsite.

Wolfsburg meldde het nieuws als eerste. “VfL Wolfsburg heeft zich versterkt met verdediger Simon Kjaer na een overeenstemming te hebben bereikt met zijn oude club Palermo. De 21-jarige Deen tekent een vierjarig contract tot 30 juni 2014.”

Dieter Hoeness, voorzitter van Wolfsburg, wil Kjaer graag in actie zien. “Simon is niet alleen goed, hij is ook een agressieve speler. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zich ontwikkeld tot een grote persoonlijkheid o het veld. Hij heeft de kwaliteiten voor het leiderschap.”

Kjaer is blij met zijn transfer. “De verandering is voor mij een kans om te spelen voor een topclub. Ik denk dat dit de juiste keuze is. We hebben een sterk team voor de Bundesliga en ik hoop een basisplaats af te kunnen dwingen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *