Voetbal4u.com

Eredivisie Pijntjes voor Arjen Robben

Arjen Robben kampt nog steeds met pijntjes, dat liet de aanvaller optekenen in De Telegraaf. De finale tegen Spanje zal niet in het geding komen.

“Misschien kan ik op dit moment nog niet top zijn, maar dat komt omdat ik af en toe ook nog wel pijn heb”, zegt Robben in De Telegraaf. “Ondanks dat kan ik wel spelen. Maar het is gewoon niet zo dat ik elke wedstrijd pijnvrij loop te voetballen.”

Robben wint liever de wereldttitel dan dat het met Oranje de schoonheidsprijs krijgt. “Ik heb liever een hele lelijke wedstrijd en dat we hem winnen, in plaats van een hele mooie wedstrijd en dat je hem vervolgens verliest”, zegt de Bayern München-aanvaller.

“Wij hebben op dit moment nog steeds niet mooiste voetbal laten zien. Maar we kunnen wel steeds terugvallen op onze goede organisatie. En van daaruit weet je dat je gewoon heel veel wedstrijden een goal maakt en dat hebben we tot nu toe nog iedere keer gedaan”, zo besluit Robben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.