Voetbal4u.com

Feyenoord verkoopt Kermit Erasmus

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Kermit Erasmus is weer vertrokken bij Feyenoord. De Rotterdamse club verhuurde hem het afgelopen seizoen aan Excelsior. De Zuid Afrikaanse aanvaller vertrekt nu naar eigen land om daar te gaan spelen voor Supersport United. Feyenoord houdt recht op een percentage bij een eventuele doorverkoop.

Erasmus speelde sinds 2008 in Rotterdam. In zijn eerste seizoen kwam hij tot vier invalbeurten in het eerste elftal. Het afgelopen seizoen werd Erasmus door Feyenoord verhuurd aan Excelsior, in 30 duels kwam hij 11 keer tot scoren. De twintigjarige Erasmus kwam voor komend seizoen niet in aanmerking voor een plaats in de selectie van Mario Been.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *