Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Luis Suarez wil naar Engeland

Luis Suarez hoopt zijn loopbaan voort te zetten in de Premier League. De spits van Uruguay en Ajax liet zondag weten dat hij een voorkeur heeft voor Tottenham Hotspur en Manchester United.

“Ik maak er geen geheim van dat ik een bewonderaar van de Premier League ben”, vertelde hij aan de Daily Star. “Waar ik van houd is het feit dat er vijf of zes teams zijn van Champions League-niveau. Geen enkele competitie kan dat zeggen. Kijkt maar naar de spelers van Manchester City en Liverpool, met Fernando Torres, Steven Gerrard, Javier Mascherano, David Silva, Yaya Touré en Emmanuel Adebayor. Die clubs spelen Europa League en niet eens Champions League. Dat zegt alles over de kracht van de Premier League.”

Suarez verwacht dat er nog concrete interesse komt. “Ik weet dat ik een goed WK heb gespeeld en dan komt er interesse van clubs. Als een club uit de Premier League me echt wil, is het voor Ajax moeilijk om me te behouden en dat weten ze.” Ajax verlangt de jackpot voor Suarez, naar verluidt veertig miljoen euro.

Manchester United en Tottenham Hotspur zijn de favoriete clubs van Suarez in Engeland. “Manchester United is een fantastische ploeg en is met Real Madrid de meest prestigieuze clubs van de wereld. Als je bij Manchester United gaat spelen en je blijft daar enige tijd, ga je prijzen winnen. Tottenham is ook aantrekkelijk. Ze zijn een team met ambitie en hebben de Champions League bereikt. Als er meerdere aanbiedingen komen, zal ik ze overwegen en de tijd nemen. Maar op dit moment steken die clubs er bovenuit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.