Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Mourinho verkiest Van der Vaart boven Kaka’

De nieuwe trainer van Real Madrid , Jose Mourinho, heeft een belangrijke plaats voor Rafael van der Vaart in gedachten. De oefenmeester ziet het minder zitten in de Braziliaan Kaká, voor wie een jaar geleden nog 65 miljoen euro werd betaald.

Volgens Sport is een spoedig vertrek van Kaká uit Madrid niet langer ondenkbaar. Onder meer Chelsea heeft belangstelling voor de schaduwspits, die op het WK maar voor 85 procent fit was, zo onthulde de medische staf.

Mocht Kaká toch bij Real Madrid blijven dan stelt Mourinho hem een rol als reserve in het vooruitzicht. Nederlander Rafael van der Vaart zal in zijn elftal als nummer tien staan opgesteld, kort achter spits Gonzalo Higuaín.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.