Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Wiel zal zich niet meer melden bij Ajax

Gregory van der Wiel heeft de clubs na een uitstekend WK voor het uitzoeken.

Studio Sport wist vanmiddag tijdens de uitzending van de huldiging te melden dat de verdediger zich niet meer in Amsterdam zal melden. Van der Wiel zal in de loop van de week zijn handtekening zetten bij een buitenlandse club.

Ronnie Stam van FC Twente wordt in Amsterdam al genoemd als eventuele opvolger van Gregory van der Wiel. Echter wil de ploeg uit Enschede de speler niet zonder slag of stoot aan een concurrent verkopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook