Voetbal4u.com

John Carew genoemd bij Ajax

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens het geruchtencircuit staat John Carew in de belangstelling van Ajax.

Momenteel staat de Noors international op de loonlijst bij Aston Villa. De Engelse club gaf de aanvaller echter te kennen naar een nieuwe werkgever te mogen zoeken. Zijn huidige contract loopt nog door tot medio 2011. Ajax maakt nuttig gebruik van dit moment.

The Daily Mirror weet te melden dat de 30-jarige aanvaller Champions League-voetbal als eis stelt aan zijn nieuwe werkgever. Ajax past met de voorronde van het toernooi in het plaatje van de Noor. Aston Villa greep opnieuw net naast een ticket voor het miljoenengala.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *