Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Van der Wiel voor 20 miljoen naar Bayern Munchen’

Het lijkt inmiddels zonneklaar dat Gregory van der Wiel komend seizoen niet meer het shirt van Ajax draagt. De rechtsback kende met Oranje een goed WK, wat tot de belangstelling van meerdere topclubs heeft geleid. Bayern München is het meest concreet.

Het Algemeen Dagblad meldt woensdag dat Van der Wiel zijn transfer naar Bayern deze week nog zal afronden. Met de overgang is twintig miljoen euro gemoeid. Met dat geld wil Ajax Ronnie Stam of Roberto Rosales als vervanger aantrekken met daarbij een flinke winst. Van der Wiel lijkt één dezer dagen in gesprek te gaan met de club van trainer Louis van Gaal, want Ajax en Bayern zijn er naar verluidt uit.

De Amsterdammers krijgen niet meteen het bedrag overgemaakt. In de overeenkomst zitten clausules wat betekent dat Ajax eerst een ‘basisbedrag’ krijgt en aan de hand van de sportieve prestaties van Bayern en Van der Wiel kan het bedrag oplopen tot twintig miljoen. FC Barcelona en Chelsea zouden ook op het vinkentouw zitten voor de international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.