Voetbal4u.com

Hoofdnieuws PSV wil Nelson Valdez

PSV heeft belangstelling voor Nelson Valdez. De Paraguayaan maakt een goed WK door.

Valdez kwam tijdens het WK als basisspeler in actie voor Paraguay. De speler van Borussia Dortmund lijkt een transfer over te hebben gehouden aan zijn optreden in Zuid-Afrika. PSV is de meest concrete. Dat bevestigt Valdez tegenover Bild.

“Ja, er ligt een lucratief aanbod uit Nederland”, zegt Valdez. “Maar ook uit Engeland, Rusland en Portugal. Mijn zaakwaarnemer is dat nu aan het peilen.”

De aanvaller moest in eerste instantie drie miljoen euro opleveren. Nu er veel belangstelling is wil directeur Hans-Joachim Watzke de prijs opvoeren. “Het is waanzin, dat een speler als Valdez voor minder dan vijf miljoen euro vertrekt”, zegt Watzke. “Nelson stond met Paraguay in de kwartfinale van het WK en was tegen Spanje de beste man op het veld.”

Borussia-manager Michael Zorc kijkt het rustig aan. “We weten dat zijn agent aanbiedingen ontvangen heeft. In de volgende dagen zal er beweging in de zaak komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.