Voetbal4u.com

Italië Juventus heeft 20 miljoen over voor Diego Forlan

Juventus wil Diego Forlan aan haar gelederen toevoegen.

Eerder maakte trainer Luigi Del Neri nog bekend dat David Trezeguet een goede indruk op hem had gemaakt en mag blijven in Turijn. Ondanks dat meldt Il Corriere dello Sport dat Juventus een poging gaat ondernemen om Forlán los te weken bij Atletico Madrid. De Oude Dame heeft twintig miljoen euro over voor Forlán.

De kans dat Atletico akkoord gaat met het bedrag waar Juve Forlán voor wil halen is klein. De spits heeft namelijk een clausule in zijn contract staan waaruit blijkt dat hij voor 35 miljoen euro mag vertrekken.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.