Voetbal4u.com

Ook Newcastle United wil Martin Jol

In navolging van Fulham wil ook Newcastle United Martin Jol als nieuwe trainer.

Bij de Engelse promovendus zwaait momenteel Chris Hughton nog de scepter. De Ierse oefenmeester werd vorig jaar aangesteld en onder zijn leiding promoveerden de Magpies naar de Premier League. Daar zou de club echter een meer ervaren oefenmeester willen gebruiken. 

Volgens de Engelse tabloid The Daily Mirror is de deal tussen Fulham en Jol reeds beklonken. The Guardian meldt dat Jol hoopt op een nog grotere club. De Engelse media schijven dat Jol uit Amsterdam wil vertrekken vanwege de magere vooruitzichten die hem zijn voorgehouden. Ajax sloot het seizoen 2009-2010 af met een verlies van 21 miljoen euro. Geld om de selectie te versterken is in Amsterdam voorlopig niet voorhanden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *