Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax meldt zich bij zaakwaarnemer Ronnie Stam

Ajax heeft zich bij de zaakwaarnemer van Ronnie Stam gemeldt. Dit zei de verdediger tegenover RTV/Oost.

Stam moet echter wel eerst afwachten wat er met Van der Wiel gaat gebeuren. Pas op het moment dat het zeker is dat de Oranje-international naar het buitenland vertrekt kan Ajax zich bij FC Twente melden. Stam ziet de overstap zelf wel zitten. Van der Wiel staat in de belangstelling van Bayern München.

Het grootste obstakel lijkt het transferbedrag. Stam heeft in Enschede nog een contract voor twee seizoenen, zonder gelimiteerde transfersom. Bij een vertrek naar het buitenland zou de verdediger circa drie miljoen euro moeten opbrengen. Bij een transfer binnen de landsgrenzen zou dit bedrag beduidend hoger liggen, omdat de regerend landskampioen de concurrentie niet wil versterken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.