Voetbal4u.com

Barcelona biedt 47,3 miljoen voor Fabregas

FC Barcelona heeft een laatste bod van 47,3 miljoen euro neergelegt bij Arsenal voor Cesc Fabregas.

Momenteel is Fàbregas op vakantie. Onlangs werd de middenvelder met zijn vaderland Spanje wereldkampioen en zag men hem in een shirt van Barcelona. Een aantal spelers van de Catalaanse club had hem dat shirt over het hoofd getrokken. Over twee weken wordt Fàbregas echter weer in Londen verwacht.

Daily Mail beweert dat Sandro Rosell, voorzitter van Barcelona, de aanvoerder van The Gunners erg graag naar Camp Nou wil halen. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zou hij de spelverdeler al in de gelederen willen hebben. Het is echter een feit dat Barcelona financieel het niet al te breed heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *