Voetbal4u.com

‘Martin Jol verlaat Ajax en is rond met Fulham’

Fulham zou er in geslaagd zijn Martin Jol los te weken bij Ajax. De Engelse club kwam vrijdagavond tot een akkoord met de oefenmeester van de Amsterdammers, zo meldt de Mirror.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Jol bovenaan op het verlanglijstje van de Cottagers stond. De Engelse club is op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Roy Hodgson de verliezend finalist van de Europa League verliet voor Liverpool.

Jol zou zich volgende week al bij de selectie voegen, die dan op trainingskamp naar Zweden gaat. Opmerkelijk is dat Jol in Engeland minder zou gaan verdienen dan bij Ajax. Eigenaar Mohamed Al Fayed heeft hem een jaarsalaris van bijna 1,8 miljoen euro aangeboden, wat ruim één miljoen euro minder is dan Jol in Amsterdam verdient.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *