Voetbal4u.com

Oranje speelt dit jaar nog zes wedstrijden

Oranje komt dit kalenderjaar nog zes keer in actie. De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk start begin september al met de kwalificatiereeks voor het EK van 2012.

Daarvoor staat er echter nog een oefenwedstrijd tegen Oekraïne op het programma. Dat duel is gepland voor 11 augustus, maar het is nog niet helemaal duidelijk of die wedstrijd ook daadwerkelijk doorgang vindt. De KNVB zou overwegen om de interland te schrappen.

Vervolgens wacht op 3 september de openingswedstrijd in de EK-kwalificatie. San Marino is dan de tegenstander. Noviteit in de kwalificatie voor het EK is dat de wedstrijden nu op vrijdag, zaterdag en dinsdag worden gespeeld. De winnaars en de beste nummer twee plaatsen zich voor de eindronde in Polen en Oekraïne.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *