Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Shaktar gecharmeerd van Luis Suarez

Shaktar Donetsk overweegt Luis Suarez binnen te halen. De voorzitter van die club ,Rinat Akhmetov, is erg gecharmeerd van de aanvaller van Ajax.

“Ik heb het met de trainer regelmatig over versterkingen. Ook onze fans spreken regelmatig over eventuele aankopen. De supporters hebben een goede smaak, want ze noemen de namen van Robinho en Suárez. Dat soort spelers zie ik ook wel zitten”, zo vertelt Akhmetov.

Toch moet ook trainer Mircea Lucescu zijn fiat nog geven, voordat de club een bod op een van beide spelers wil doen. “We hebben nu versterkingen nodig met het oog op de Champions League. Ik respecteer de mening van de trainer. Als hij zegt dat we die spelers niet nodig hebben, dan zal ik die visie zeker meewegen. Ik zou zelf in ieder geval graag nog enkele spitsen halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.