Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Bayern München ziet af van Gregory van der Wiel

Bayern Munchen ziet af van Gregory van der Wiel. Trainer Louis van Gaal heeft geen behoefte aan de Ajacied. De oefenmeester liet weten tegenover de Süddeutschen Zeitung dat de Oranje-international niet in aanmerking komt voor een plek bij de Duitse club.

“Ik heb alle spelers die ik voor komend seizoen nodig heb,” aldus Van Geel tegenover de Duitse krant. “We kunnen inderdaad Gregory naar Beieren halen, maar dan moet Lahm naar links. Dan is het daar overbezet met Diego Contento en Edson Braafheid als eventuele linksbacks.”

“Ik wil alle posities voor aanvang van het nieuwe seizoen dubbel bezet hebben,” vervolgde de succescoach. “Afgelopen seizoen had ik alleen Lahm die gelukkig elke wedstrijd kon spelen. Ik heb dus inderdaad een nieuwe rechtsback nodig. Maar Van der Wiel komt daarvoor niet in de aanmerking, hij is basisspelers bij Nederland en Ajax.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

One Comment

  1. JC

    07/20/2010 at 11:44

    Zullen wel andere kapers op de kust zijn..

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.