Voetbal4u.com

Villareal wil Altidore alleen aan Ajax verkopen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Villareal wil Jozy Altidore niet verhuren maar alleen verkopen.

De Spaanse club kocht Altidore in 2008 voor een bedrag van zo’n acht miljoen euro. Hij speelde slechts zes maanden in het shirt van Villarreal. De komst van Altidore bleek geen succes. Hij werd in zijn eerste seizoen al uitgeleend aan Xerez, dat toen speelde in de Secunda Division.

In de zomer van 2009 werd hij voor een seizoen uitgeleend aan Hull City. Op die manier hoopte hij in aanmerking te komen voor de Amerikaanse WK-selectie, en met succes. Villarreal ziet het niet zitten om Altidore nu voor de derde keer op rij te verhuren en wil definitief van hem af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *