Voetbal4u.com

Marcus Berg definitief naar PSV

Marcus Berg speelt aankomend seizoen voor PSV. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van het Duitse HSV.

“Ik ben erg tevreden, het is leuk om hier te zijn. PSV is een goede ploeg. Ik wil alles doen om goed te voetballen”, aldus de Zweed tegenover PSV TV. Berg komt bij PSV zijn landgenoot Ola Toivonen tegen. “Ik ken Ola goed, hij is een goede vriend van mij. Ik heb veel met hem gepraat over PSV.”

De aanvaller is overtuigd van zijn kwaliteiten. “Ik ben fit en heb in Duitsland voornamelijk fysiek getraind.” Met name de wedstrijden tegen FC Groningen kijkt hij erg naar uit. “Het mooiste duel is de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Daarnaast is de eerste competitiewedstrijd tegen mijn oude trainer erg leuk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *