Voetbal4u.com

Burgzorg en Chaiat op proef bij AGOVV

AGOVV heeft momenteel Mitchell Burgzorg en Abdelhali Chaiat op proef. De ploeg van trainer Hans de Koning heeft nog een aantal spelers nodig voor het nieuwe seizoen en het duo krijgt de kans om een contract af te dwingen bij de Apeldoorners. Beide spelers zijn momenteel clubloos.

De 22-jarige Burgzorg speelde afgelopen seizoen bij NEC en kwam afgelopen seizoen geregeld in actie, maar de ploeg uit Nijmegen wilde niet verder met hem. Burgzorg kan op de gehele rechterflank spelen.

Chaiat (26) speelde de afgelopen twee seizoenen voor De Graafschap. Hij kwam over van FC Volendam, maar liep een blessure op in een duel met de Suriprofs en daardoor speelde hij geen enkele competitiewedstrijd voor De Superboeren. De aanvaller is transfersvrij doordat De Graafschap zijn contract afkocht. Hij was te zwaar en daarom kocht de club uit Doetinchem het nog een jaar doorlopende contract af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *