Voetbal4u.com

Van der Gun kan Swansea transfervrij verlaten

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Cedric van der Gun kan Swansea City transfervrij verlaten. Dit komt door een bijzondere clausule in zijn contract. Dat heeft te maken met het vertrek van manager Paulo Sousa, die hem vorig jaar naar Engeland haalde.

Van der Gun arriveerde vorig jaar bij Swansea en heeft nog een contract tot de zomer van 2011. De aanvaller, die afgelopen seizoen 25 wedstrijden speelde, kan de club desondanks transfervrij verlaten, maar benadrukt dat het absoluut niet zeker is dat hij ook daadwerkelijk vertrekt.

De 31-jarige Hagenaar weet niet wat er onder de nieuwe manager Brendan Rodgers gaat gebeuren. “De voorbereiding is pas net gestart”, zegt hij in gesprek met Wales Online. “Er is een nieuwe trainer, wat de zaak ingewikkeld maakt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *