Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Bayern zag in Van der Wiel geen ‘extra klasse’

Gregory van der Wiel was dichtbij een overgang naar Bayern Munchen maar die club vondt de vraagprijs van 20 miljoen te hoog. Volgens sportief directeur Christian Nerlinger heeft de Oranje-international niet de ‘extra klasse’, waar de club diep voor in de buidel wil tasten.

“Wij willen best een forse prijs neerleggen voor een speler, maar dan moet die uitzonderlijk zijn. Op het WK heb ik slechts twee rechtsbacks gezien met extra klasse. Dat waren Phillip Lahm en Maicon”, zegt Nerlinger in een interview met Bild. “Dan is het voor ons duidelijk dat Lahm komend seizoen weer op de rechterkant speelt. Op links heeft Diego Contento de beste kaarten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

2 Comments

  1. Ramon

    07/25/2010 at 14:19

    Blijf maar lekker in Amsterdam.

  2. JC

    07/25/2010 at 17:44

    Kan volgend jaar alsnog vertrekken…Groot talent.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.