Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Rafael van der Vaart voor tien miljoen naar AC Milan’

Rafael van der Vaart gaat Real Madrid verruilen voor AC Milan. Dit weet Radio Marca te melden. De aanvallende middenvelder lijkt net als afgelopen seizoen door de vele miljoenenaankopen afgeserveerd te worden in de Spaanse hoofdstad.

Ook vorig jaar zomer, toen onder andere Kaká, Cristiano Ronaldo en Karim Benzama naar Real werden gehaald, werd Van der Vaart in verband gebracht met een vertrek. Toen bleef de oud-Ajacied zijn werkgever echter trouw, iets wat dit jaar vermoedelijk niet gaat gebeuren. Trainer José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op Sami Khedira van VfB Stuttgart en zou Van der Vaart voor acht tot tien miljoen euro willen verkopen.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

2 Comments

  1. Ramon

    07/25/2010 at 14:19

    Topspeler

  2. JC

    07/25/2010 at 17:45

    Wordt ondergewaarderdeerd.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.