Voetbal4u.com

‘Sulejmani lijkt toch naar West Ham te gaan’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Miralem Sulejmani zet zijn carriere waarschijnlijk wel voort bij West Ham United. De aanvaller wil weg uit Amsterdam omdat hij daar weinig aan spelen toekomt.

Dat weet De Telegraaf vanmorgen te melden. Een week geleden was Sulejmani ook al dichtbij een overstap naar West Ham United, maar Martin Jol wilde hem – tot grote teleurstelling van de aanvaller zelf – niet kwijt. Sulejmani reageerde furieus op het besluit dat Ajax hem niet wilde verhuren. “Martin Jol wil mijn carrière vernietigen”, waren zijn harde woorden in Voetbal International. “Ik begrijp het niet.”3 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *