Voetbal4u.com

Emotioneel afscheid voor Giovanni van Bronckhorst

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Giovanni van Bronckhorst heeft emotioneel afscheid genomen van Feyenoord. De 35-jarige Rotterdammer werd vlak voor rust gewisseld in de afscheidswedstrijd tussen Feyenoord en Real Mallorca (0-1) .

”Dit is een moeilijke dag voor me”, laat Van Bronckhorst weten, nadat hij door de supporters werd toegezongen. ”Op zevenjarige leeftijd ben ik bij Feyenoord terecht gekomen en om dan hier, bij de supporters die mij altijd hebben gesteund en een warm gevoel hebben gegeven, in een Feyenoord-shirt afscheid te nemen, is fantastisch. Ik zal er zeker bij zijn op de tribune om de jongens aan te moedigen. Hand in hand met jullie allemaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *