Voetbal4u.com

Ajax houdt Macedonische spits Ibraimi achter de hand

Mochten de transfers van Mounir El Hamdaoui, Mido en Daniel de Ridder nog afketsen dan heeft Ajax de Macedonische spits Ibraimi achter de hand. Dat meldden Macedonische media deze maandag.

Ibraimi (21) speelde voor het laast bij Olimpija Ljubljana, maar is sinds deze zomer contractloos. Door directeur Miran Pavlin werd hij van Red Bull Salzburg naar Ljubljana gehaald, maar nadat Pavlin naar FC Koper vertrok wilde Ibraimi hem achterna. Zijn club hield hem echter aan zijn contract en hij speelde aanzienlijk minder dan het jaar ervoor. In zijn eerste seizoen zorgde hij in de Sloveense hoofdstad voor elf doelpunten en tien assists. In zijn laatste seizoen maakte hij er slechts acht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *